Har du råd att inte vara medlem?

Som medlem så har du tillgång till våra medlemssidor där det finns extra material för nedladdning. Förutom ditt ekonomiska bidrag i form av medlemsavgiften så stärker du vår position gentemot myndigheter och politiker. Många medlemmar innebär att Svensk Solarieförening blir starkare och att vi lättare får gehör för vår politik.

VÄLKOMMEN TILL SVENSK SOLARIEFÖRENING

Varför ska du bli medlem? Läs vår informationsfolder här: Har du råd att inte vara med?

Bli medlem idag! Medlemsavgift är endast 1188 kr/år = 99:-/månad (=3:28/dag) och du betalar mot faktura. Skicka ett e-postmeddelande till info@solarieforeningen.se med ditt företags namn, adress och din mailadress så skickar vi ditt startpaket och faktura. Vill du marknadsföras med en kostnadsfri länk till din hemsida, skriv även upp din hemsideadress.